• « назад
  • 1
  • вперед »
Turkey SA & EU CAT FA
avatar
TR iCCup.Mauda [ Turkey SA & EU CAT FA ]
  • today @ 08:58 CET
  • 08 Apr 2023
#1 Posted: 13 Dec 2023 @ 16:52 CET quote
  • 0

image

ÖDÜLLÜ YENİ YARIŞMA !

ICCUP TÜRKİYE topluluğu artık her hafta HAFTANIN OYUNCUSU'nu seçiyor. Bütün TR oyuncularına katılımın açık olduğu bu yarışmada her hafta ÖDÜL 50 CUPS.

Nasıl katılırım ?

Katılım çok basit ! Yapmanız gereken sadece bu başlık altına içinde bulunduğunuz haftada oynadığınız 2 adet oyunun linkini bırakmak. İstediğiniz 2 oyunu seçebilirsiniz ! Bot,mod,hero farketmeksizin bu hafta içinde iyi oynadığınızı düşündüğünüz herhangi 2 adet dota 5x5 oyunun linkini başlık altına pazartesi gecesi 00:00'a kadar bırakın sizde bu heyecana katılın !

Prosedürler ve Puanlama

Haftanın oyuncusunu seçerken nelere mi dikkat ediyoruz ?

Yarışmacı adayın gücüne, kendi takımınızın gücüne, rakip takımın gücüne, iki takım arasındakı güç dengesine, oyunun gidişatını etkileyen ana faktörlere, iki takım arasındaki mücadeleye, takımlarda feed veya abuse durumlarının olup olmadığına, item build'inize, K/D/A ortalamalarınıza, creep statslerinize, hatta ve hatta oynadığınız hero'nun carry,tank,support olup olmamasına göre bile değerlendirme yapıp puanlama yapıyoruz. Yani kısacası oyun içindeki TÜM İSTATİSTİK verilerinizi OYUN DİNAMİKLERİ ile harmanlıyoruz.

-Lütfen 1vs1 ve 3vs3 oyunlar ile KATILIM YAPMAYINIZ. Oyun sırasında herhangi bir sebepten dolayı 4 kişi ve fazlası oyundan düştüyse katılım sağlayamazsınız. Bu oyunlar hesaplamalarda dikkate alınmayacaktır.

-PAZARTESİ-PAZAR GÜNLERİ ARASINDA OYNADIĞINIZ TÜM OYUNLAR İLE KATILIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.(Kendi seçeceğiniz 2 adet oyun ile) (Bulunduğunuz haftanın günleri)

-BAŞVURULAR önümüzdeki PAZARTESİ gecesi 00:00'a kadar yapılabilir.(Önümüzdeki Pazartesi günü oynadığınız oyunlar ile katılım sağlamayın)

-Hafta içerisinde başlığa yazdığınız oyun linklerini, SON KATILIM GÜNÜNE kadar DİLEDİĞİNİZ KADAR DEĞİŞTİRME HAKKINA SAHİPSİNİZ. Başlığın altındaki son postunuzda belirttiğiniz/seçtiğiniz 2 oyun linki hangisi ise yarışmaya o oyunlar ile katılım sağlamış olacaksınız.(Dilerseniz aklınıza geldikçe oyun linklerini tek tek bu post altına yazabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz son 2 oyun linki ile / yazmış olduğunuz son post ile yarışmaya katılmış sayılacaksınız)

-Fake accountlar ile katılıma izin verilmeyecektir.

-YÖNETİM YARIŞMA İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ HAK VE DEĞİŞİKLİK İZNİNİ SAKLI TUTAR.

-Yarışma test sürümüdür,güncellemeler yapılabilir.

-KAZANAN YARIŞMACI ICCUP TÜRKİYE DOTA HAFTANIN OYUNCUSU SEÇİLİR VE ÖDÜL OLARAK 50 CUPS HESABINA YÜKLENİR.

Detaylı bilgi için TR adminlerinden bilgi alabilirsiniz.

Puanlama Kriterleri

1- Yarışmacının puanı VS rakip takımın ortalama puanı (+++)

-Yarışmacı kendinden yüksek puanlı rakiplere karşı oynadığı zaman ek puan kazanır.Aradaki fark ne kadar yüksek olursa o kadar ek puan kazanılır.Kendinizden düşük puanli rakipler için ek puan gelmez.

2- Rakip takımın toplam ortalama puanının bulunduğu aralık (++)

-Her yarışmacı değerlendirilirken rakip takımın bulunduğu puan aralığına göre bir puan alır. yüksek puanlı oyunlarda daha fazla puan kazanılır.Her yarışmacı adayı illaki rakip takımın bulunduğu aralığa göre bir puan ile başlar.

3- Yarışmacının takımı ile rakip takım arasındaki ortalama puan farkı (+++)

- Takımınız puan yönünden ne kadar zayıfsa o kadar ek puan kazanırsınız.daha güçlü takıma sahipseniz ek puan gelmez.

4- Oyunun 5v5 tamamlanıp tamamlanmadığı (++)

- Afk,leaver,abuse gibi durumlar için oyunun ne şartlarda tamamlandığına bakılır. oyuna belli derecede katkı sağlamış oyuncular bir yerden sonra ayrılsalarda leave atmış sayılmazlar. bir oyun 5v5 tamamlanırsa bu kriterin ek puanınını almaya hak kazanmış olursunuz. diğer durumlarda oyunda leaver,abuse ya da afk gibi durumlar olsada,öncesinde bu kişilerin oyuna dahil olma durumuna göre yine ek puan kazanılabilir.

5- Oyun süresine göre puan hesaplaması (+)

- Çekişmeli oyunlar ek puanlar sağlar

6- Rakip takımdaki feedleyen oyuncu sayısı (++)

- Belli istatistikler feed durumu oluşturur. Rakip takımınızda bu istatistiklere uygun feedleyen kaç tane oyuncu var ise bu hanenize eksi puan olarak yazılır.

7- Nihai zafere ulaşıp ulaşmadığınız az da olsa eşitlik durumlarında averaj sağlayan bir kriterdir. (+)

8- k/d/a ortalamalarına göre ek puanlar (+++)

- Oyundaki k/d/a ortalamanızın rakamsal olarak hangi aralıkta olduğuna göre ek puanlar kazanılır.

9- item build (+++)

- item build değerinize göre ekstra ek puanlar kazanılır.

10- creep stats (+)

- özellikle eşitlik durumlarında size + averaj sağlayacak creep istatistikleriniz. Deny'lar bazen size ek bir puan getirebilir :)

Kazanan yarışmacıyı belirlemek için kullandığımız 10 kriter bunlardır. Her kriterin kendi içerisinde genel puanlarınıza farklı ek katkıları bulunmaktadır. Yarışmacının etkinliğe katıldığı her 2 oyunda ayrı ayrı hesaplanır ve toplanır. Toplam puanı en yüksek olan yarışmacı kazanır. Eşitlik durumunda iki oyun içerisinde tek başına en yüksek skoru olan oyuncuya bakılır. Yine eşitlik durumunda averaj puanlarına bakılır.

Kriterlerin yanındaki (+) işaretleri puanlamadaki önem derecesini arz etmektedir.

Old comment
avatar
  • 21 Apr 2024 @ 09:34 CET
  • 01 Jun 2018
#2 Posted: 13 Dec 2023 @ 20:05 CET quote
  • 0
Old comment
avatar
  • 20 Apr 2024 @ 20:15 CET
  • 27 Nov 2023
#3 Posted: 16 Dec 2023 @ 12:35 CET quote
  • 0

iccup.com https://iccup.com/dota/details/157193.html

Old comment
Turkey Community Manager
avatar
TR iCCup.RaHaTSIZ [ Turkey Community Manager ]
  • today @ 00:10 CET
  • 18 Nov 2022
#4 Posted: 19 Dec 2023 @ 12:27 CET quote
  • 0

Yeterli katılımcı sayısına ulaşılmadığı için iptal edilmiştir.

Old comment
  • « назад
  • 1
  • вперед »
Locked Topic