Thx for feedback!

We will review this issue as soon as possible and will try to report you back about our progress!

Regards, iCCup tech crew.

avatar

Eduard Kelderhuis

06 Oct 2012 @ 11:15 CET
0 Comments
- 0 +
Aanvang van online zaken hoeft niet noodzakelijkerwijs te beginnen met uw eigen website. Zoals u hieronder zien zullen, kunt u beginnen met Eduard Kelderhuis online met behulp van websites die u reeds bekend met bent. Hebt u producten te verkopen of een dienst aan te bieden, uw ervaring opbouwen en verbeteren van uw vaardigheden met behulp van de volgende websites. Let op: elke website biedt een uniek voordeel en ervaring.

eBay
Iedereen heeft iets te verkopen op eBay. Doorblader enkel rond de site en zie je verschillende objecten te koop dat je dacht dat je nooit zou vinden — eBay kunt u nieuwe en gebruikte producten te verkopen. Vanwege dit is eBay de beste sprong off point voor iedereen die wil om geld online te maken. Niet alleen krijg je een heleboel instant verkeer, uw producten in verschillende delen van de wereld kunnen worden gezocht. Verkopen op eBay is vrij eenvoudig. Elke stap — van registratie om te posten uw producten — is gemakkelijk gemaakt.

Bulletin boards, forums, ingedeeld en andere communautaire soort sites
Niche verkopen is cruciaal voor het succes van uw online business, omdat u kunt richten uw middelen voor degenen die meest waarschijnlijk te kopen van u. Terwijl deze money-making websites lijken te zijn enkel eenvoudige Gemeenschappen, leert forums en prikborden verschillende mensen buiten uw netwerk die uw gemeenschappelijke belangen delen. Mensen die ook op zoek zijn voor bepaalde producten gaan naar deze websites omdat zij zou kunnen rechtstreeks communiceren en opbouwen van vertrouwen met de verkoper, een belangrijk aspect van een online bedrijf. Gemeenschap soort sites zal u helpen weten mensen evenals helpen die u aan anderen bekend geworden.

Blogs
Er zijn verschillende manieren om geld op bloggen te verdienen. Een manier is om te schrijven en beheren van een blogsite van andere mensen. Een andere is een persoonlijke blogsite maken en inschrijven in affiliate programma's. U kunt altijd het verkopen van uw producten in blogs ook.

Facebook
Facebook heeft al van «just another social networking site» omgezet naar een legitieme website geld te maken. Facebook biedt instant verkeer, evenals mensen die gemeenschappelijk belang hebben. Meer dan alleen een community type site, Facebook helpt u bieden uw bedrijf in een meer persoonlijk niveau. Een pagina voor uw bedrijf maken en nodigen mensen «graag» zal u helpen om onmiddellijk na. Al uw berichten, updates, promoties en nieuwste product getoond aan degenen die «als» uw pagina.

Uw eigen website
Deze vier websites kunt u het bouwen van uw eigen website zeer goed voorbereiden. Dat is omdat u hebben reeds opgedane ervaring in de verkoop en vond een paar terugkerende klanten, relaties met kopers en andere verkopers hebben ontwikkeld, en zelf hebben vastgesteld in verschillende online gemeenschappen, die allemaal belangrijk zijn als u wilt dat uw website af te nemen.
0 Comments