New season just began. Start strong, activate PRO Account


  • « назад
  • 1
  • вперед »
avatar
  • 12 Mar 2016 @ 04:11 CET
  • 05 Mar 2016
#1 Posted: 08 Mar 2016 @ 04:58 CET quote
  • 1

In the launcher, whenever I check and set my custom spells to QWER, then go in game to use them, the binds are not set. I even switched use custom keys to on, and went in a custom match, and still, nothing is working. Does anyone know how to fix this?

Thanks In advance,

zakuu

Old comment
avatar
#2 Posted: 08 Mar 2016 @ 13:09 CET quote
  • 0

Ok.

I really don t know.. try to reinstall your Launcher, but it must work for sure

Are you sure you doing all good?

Old comment
avatar
  • 12 Mar 2016 @ 04:11 CET
  • 05 Mar 2016
#3 Posted: 09 Mar 2016 @ 01:22 CET quote
  • 0

I reinstalled my launcher, it still isn't working, I've tried over and over.

Old comment
avatar
  • 11 Apr 2016 @ 03:44 CET
  • 09 Apr 2016
#4 Posted: 11 Apr 2016 @ 03:44 CET quote
  • 0

I have the same problem.

Old comment
avatar
  • 06 Oct 2018 @ 21:06 CET
  • 15 Nov 2015
#5 Posted: 18 May 2016 @ 06:02 CET quote
  • 0

Same problem ! Can somebody help with this ? I didnt have any problems its just happen .

I download latest install ,reinstall same thing .

Old comment
Prof. Dr. Sc. Boris The King
avatar
HR CroBoss [ Prof. Dr. Sc. Boris The King ]
  • yesterday @ 22:19 CET
  • 03 Jun 2015
#6 Posted: 19 May 2016 @ 12:30 CET quote
  • 0

Make sure that check mark is on, and try select game again.

(spells QWER work only at iccup games, not for SP)

Feature is tested and working properly

[img] s32.postimg.org [/img]

Old comment
  • « назад
  • 1
  • вперед »
Locked Topic