• « назад
  • 1
  • вперед »
avatar
  • 01 Nov 2019 @ 22:50 CET
  • 09 Oct 2019
#1 Posted: 11 Oct 2019 @ 13:14 CET quote
  • 1

image

Merhaba iCCup oyun platformunun değerli kullanıcıları! Yardım içerikli konuları ayrı bir destek hesabıyla yayınlama kararı aldım.

Türkçe bildiğim için sizlere gönüllü olarak destek veriyorum ve destek konumuz Bilmeniz Gereken Yararlı Bilgiler ve İhtiyacınız Olanlar

iCCup Frozen Throne Setup indirin. Fix ve stabilizedir. Lag problemlerini, yazi gormeme sorunlarini gecirir. iCCup alt yapısından indirdiğiniz için 5 dakika içinde Download edilecektir.

Frozen Throne Setup için Tıklayabilirsiniz

Oyun içi bütün komutlara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Kanallara girme, genel komutlar vb.

Komutları Görmek için Tıklayayabilirsiniz

Yeni Hesap Açarken

Yeni hesap açarken Yandex Mail kullanmanızı tavsiye ederim. Sorunsuz bir şekilde defalarca hesap açabilirsiniz.

Yandex mail hesabı açmak için, buradan yeni hesap kaydı oluşturabilirsiniz;

Yandex Mail Hesabı Açmak için Tıklayabilirsiniz

Google Mail (Gmail) ile açtığınız hesaplarda, aktivasyon maili SPAM klasörüne düşmektedir.

Hotmail ile açtığınız hesaplarda, aktivasyon maili çok geç gelmektedir. Sorunsuz bir hesap açma işlemi için Yandex Mail veya Google Mail tavsiye ediyorum.

Tabi bildiğiniz üzere en son işlem mail hesabınız ile iCCup'a kayıt olmaktır.

Oyun Kurmak Hakkında Detaylar

Öncelikle /ping oranının en düşük olduğu botu seçin /bot ru2 /bot ru6 /bot ru3 /bot ua2 ve diger botlardan birisini kullanabilirsin. /bot ru3 yazip enter dedikten sonra /host 5x5 rd oyunismi gibi oyun kurulumunu gerceklestirebilirsiniz. Pro ACC sahibi degilseniz, oyununuz hemen dolmayacaktir. Sadece arkadas cevreniz ile veya reklam atarak oynarsiniz. Fakat Pro ACC alir iseniz, sinirsiz ulkeden sinirsiz oyuncularla hizli bir sekilde oyunu baslatabilirsiniz. Pro Acc hakkinda detayli bilgi için Buraya Tıklayarak Pro ACC bilgisi alabilirsiniz

Dota Oyun Listeleri ve Bilmeniz Gerekenler

''Alt+G'' Listeden seçtikten sonra katıldığınız her oyun, puanınıza ve seviyenize göre belirlenmektedir.

C puan olursanız, C puan seviyesinde ki oyunlar ile oynarsınız. D ise D. B iseniz B. Yani işin özün puan kazanıp, leave atmamaya özen göstermekte. Böylece daha kaliteli oyunlarda oynama şansınız olur. Bu puanlama hesabı host olduğunuz oyunlarda da geçerlidir.

Nadir de olsa puanlama seçenekleri değişkenlik göstermektedir. Ayrıca en çok hangi haritada oynuyor iseniz, o harita türü oyun listenize düşer.

Eğer arkadaş çevreniz yok ise ve yüksek puan kazanmak istiyorsanız sonu tb ile biten oyunlara girin. Tb oyun modu, bir nevi oyuncuların random dizayn edilmesidir. Aptb, artb, rdtb ve bunun gibi sonu tb ile biten mod çeşitleri. Tb oyunlarda oyuncular karıştırılır ve eşitsizlik gibi durumlar olmaz. Yani daha adil bir oyun atmış olursunuz. Aynı zamanda puan kazanırken de, orantılı puanlar elde edersiniz. Arkadaş çevreniz yok ise ve solo takılıyorsanız, tb oyun sizin için en iyisidir.

Not: 1000 puan iseniz ve yeni sezon başlangıcından uzun zaman geçmişse, 2-3 oyun kazanmaya özen gösterin. Yoksa bir çok host sizi oyundan atacaktır. Hostların sizi oyundan atma sebebi, 1000 puan olduğunuz için güven duymamasıdır. 2 veya 3 oyun kazanıp, + 1250 puan üstü olursanız bir sorun kalmayacaktır.

Türk oyuncular genellikle Ladder D TR kanalında birbiriyle /follow nickname usulü oyunlar oynamaktadır.

Oyunu kurduktan sonra:

Not: Burada herkes dilediği oyunu kurabilir. Gerek 180'den fazla Fun oyun, gerek dota, gerek omg, lod haritalarını, iccup botları ile kolaylıkla kurabilirsin. Oyun kurmak için pro acc sahibi olmanız gerekmiyor. Pro Acc kurduğunuz oyunun hemen dolmasını sağlar (Oyununuzun listede sürekli gözükmesi demektir) ve başka avantajları da vardır. Ayrıntılı bilgi diğer konularda REHBER bölümünde mevcuttur.

/private yazarsanız: Oyun kurduktan sonra /private yazarsanız, oyununuz sadece arkadaşlarınıza gözükür. Oyuncular sizin oyununuza sadece /follow nickname yaparak katılırlar. (Pro ACC kullananlar için faydalı bilgidir)

/public yazarsanız: Oyun kurduktan sonra /public yazarsanız oyununuz, oyun listesinde gözükür ve her ülkeden oyuncu, oyununuza katılmaya başlar. (Pro ACC kullananlar için faydalı bilgidir)

Ayrıca /hostprivate 5x5 rd oyunismi bu şekilde de oyun kurabilirsiniz. Herkese kapalı bir şekilde oyun kurulur. Yalnızca ''follow nickname usulü'' şekilde oyununuza katılırlar. Tabi /public diyerek herkese tekrar oyunu açabilirsiniz. Tekrar herkese kapatmak için /private tekrar herkese açmak için /public. (arkadaşlarınız ile oynuyorsanız yararınıza olacaktır.) -Pro Acc kullananlar için faydalıdır.

Ek Bilgi:

Oyun kurucu Pro ACC sahibi ise, oyun hemen dolar. Uzun uzun beklemesine gerek kalmaz. Bu aynı zamanda kurduğu Fun oyunlar içinde geçerlidir. Pudge Wars, Warlock, Legion vesayre…

Oyun kurucusunda Pro Acc yoksa, oyunu hemen dolmaz. Sadece 1 kere oyun listesine düşer. Pro acc sahibi olmayan oyuncular genelde oyunu bozup tekrar kurarlar. Oyunu bozmak için /unhost yazmanız gerekmektedir. -- Eğer oyun kurucunun arkadaş çevresi var ise /follow nickname tarzı, kanalda reklam usulü ile oyuncu çekebilirler. BKNZ: Ladder D TR kanalı, pd kanalı, 123 kanalı, rdtb kanalı ve daha bir çok bilmediğiniz kanalda bu tarz reklam usulü oyunlar dönmektedir.

Kanalda geçerli yasaklama seçenekleri - Kişisel Mute ve yasaklama Defteri

Mute paketiniz yok ise oyuncuyu kişisel olarak muteleme hakkınız vardır. Ve bu aynı zamanda yasaklama defteridir. Host olduğunuz oyunlarda, yasakladığınız oyuncu sizin oyununuza giremez.

/banlist ban nickname: Oyuncuyu kişisel Mute defterinize ekler. (Aynı zamanda kurduğunuz oyunlara katılamaz)

/banlist unban nickname: Oyuncuyu kişisel Mute defterinden kaldırır. (Böylece kurduğunuz oyunlara da katılabilir.)

/banlist show: Kişisel Mute defterine eklediğiniz ve yasakladığınız oyuncu listenizi gösterir.

Unutmayın bu defter; hem ban defteri, hem de kişisel bir mute defteridir. Kurucu olduğunuz oyunlarda, oyuncuyu oyununuzdan men etmeniz anlamına da gelir. Oyuncunun yasağını /banlist unban nickname yaparak defterinizden kaldırabilirsiniz.

Oyunda iken (Dota oynuyor iken) Yasaklama Seçenekleri - Mute paketiniz yok ise

Oyunda iken (Dota oynuyor iken) mute paketiniz yoksa ve rahatsız oluyorsanız, bu yöntemi kullanabilirsiniz.

-hhn yazıp

/squelch nickname yazarak oyuncunun yazdıklarını görmezsiniz. (Dota oynuyor iken)

Squelch nickname oyunda aşırı rahatsız olduğunuz durumlarda kullanabileceğiniz bir komuttur. Mute paketiniz yok ise size çare olacaktır.

Kanalda iken /banlist show yazarak cezalandırdığınız oyuncuyu görebilirsiniz.

Başka bir seçenek – Mute Paketi

Dilerseniz çok ucuz bir fiyata Mute paketi satın alabilirsiniz.

5 Altın karşılığında 10 kişiyi muteleme hakkınız olan 1 mute paketi satın alabilirsiniz.

10 Altın karşılığında almak isterseniz daha karlı olur ve 30 kişiye mute atma hakkınız olan 1 paket alırsınız.

Ne kadara mal olur: Doların $, günümüzde ki Türk Lirasında olan değerine göre karşılığı olur. Şuan için 5 TL'ye 30 kişiye mute atabileceğiniz bir paket satın alabilirsiniz. 30 Kişilik Mute Paketi - 10 Altın. Dolar düştükçe fiyatta düşecektir ve gün gelir 3TL bile olabilir.

Ek olarak bilgiler:

Bu platformda istediğiniz tüm Fun Oyunları kurabilirsiniz. Legion, Pudge wars, Nevermore Wars ve daha yüzlerce fun oyun mevcuttur. İlgili konu > Rehber > Fun Oyun Kurmak konusunu inceleyebilirsiniz.

İstediğiniz şekilde 1v1 dota kurabilirsiniz. Rehber > 1v1 Konusunu inceleyebilirsiniz.

Üstelik bu oyunları iCCup Bot ile hiç zorlanmadan kurabilirsiniz.

Türkiye’den Altın da alabilirsiniz. Aldığınız Altınlar ile iCCup’ta çeşitli ayrıcalıklar elde edebilirsiniz. Rehber > ALTIN alabilirsiniz konusu.

Aradığınız diğer tüm bilgiler sizlere yardımcı olması için Rehber bölümünde mevcuttur.

Verdiğim bilgilerin sizler için yararlı olmasını umuyor ve iyi eğlenceler diliyorum. GL & HF

Edited by DestekBilgi (11 Oct 2019 @ 13:21 CET)
Old comment
  • « назад
  • 1
  • вперед »
Locked Topic