Thx for feedback!

We will review this issue as soon as possible and will try to report you back about our progress!

Regards, iCCup tech crew.

 

  • « назад
  • 1
  • вперед »
avatar
  • 27 Dec 2018 @ 14:56 CET
  • 13 Aug 2015
#1 Posted: 01 Apr 2018 @ 21:05 CET quote
  • 0

For about a month when I go onto battle.net gateway page,

Iccup and Iccup no DNS appear on the right bottom, in RED.

Next to each of them there are (?)

when I click on either of them, it gives the message that you get when you have no internet connection.

This has never happened before.

Please help

thank you

Old comment
StarCraft & Dota EU Head Admin
avatar
  • yesterday @ 20:35 CET
  • 03 Dec 2012
#2 Posted: 02 Apr 2018 @ 13:58 CET quote
  • 0

Did you try anything (reinstall launcher or something) ?

Old comment
Head Admin Assistant
avatar
  • yesterday @ 22:03 CET
  • 05 Sep 2012
#3 Posted: 02 Apr 2018 @ 17:06 CET quote
  • 0

If you dont see the gateway use the reg file u find here iccup.com

If you can't access (like no conn) your firewall or antivirus is blocking starcraft, so you need to apply a rule to allow

Old comment
avatar
  • 27 Dec 2018 @ 14:56 CET
  • 13 Aug 2015
#4 Posted: 03 Apr 2018 @ 12:54 CET quote
  • 0

I have tried:

1. reinstall starcraft

2. reinstall mca launcher and iccup launcher

3. reinstall windows

it has not worked,

I have now used the reg file and there is no change.

I do not have any firewall or antivirus blocking starcraft.

Is there anything else I should try?

Does the rip version no longer work?

Thank you

Old comment
Head Admin Assistant
avatar
  • yesterday @ 22:03 CET
  • 05 Sep 2012
#5 Posted: 03 Apr 2018 @ 17:03 CET quote
  • 0

Read carefully this page iccup.com and make sure to use the version 1.16.1 for iccup

Old comment
avatar
  • 28 Sep 2018 @ 04:08 CET
  • 20 Feb 2016
#6 Posted: 07 Apr 2018 @ 15:53 CET quote
  • 0

Same problem here, for 2 days, yesterday and today.

¿Anyone know where i can check if ICUUP is off line or on line? i never know if the problem is mine or the server.

Old comment
Head Admin Assistant
avatar
  • yesterday @ 22:03 CET
  • 05 Sep 2012
#7 Posted: 08 Apr 2018 @ 09:04 CET quote
  • 0

the server is online

Old comment
avatar
  • 28 Sep 2018 @ 04:08 CET
  • 20 Feb 2016
#8 Posted: 08 Apr 2018 @ 18:11 CET quote
  • 0

Yet red:

ICCUP: (?)

ICCUP no DNS: (?)

I saw this other times, but usually server return online at the next day, but this time... ¿and nobody know this happen?.

Edit: Seems like MCA launcher (two last versions) is the problem, ICCUP launcher work.

Anyone know how run with MCA? or changing something in settings?

Edited by ByfyduS (08 Apr 2018 @ 18:13 CET)
Old comment
Head Admin Assistant
avatar
  • yesterday @ 22:03 CET
  • 05 Sep 2012
#9 Posted: 08 Apr 2018 @ 23:45 CET quote
  • 0
Old comment
avatar
  • 28 Sep 2018 @ 04:08 CET
  • 20 Feb 2016
#10 Posted: 09 Apr 2018 @ 17:57 CET quote
  • 0

This work! thank you!

I notice speed game return to standar, and language changed, its not a problem but you remember where change it (language)?

Edit: this is a big problem if dont memory keys in english.

Edited by ByfyduS (09 Apr 2018 @ 18:11 CET)
Old comment
avatar
  • 27 Dec 2018 @ 14:56 CET
  • 13 Aug 2015
#11 Posted: 11 Apr 2018 @ 12:50 CET quote
  • 0

what did you try? nothing worked for me

Old comment
avatar
  • 28 Sep 2018 @ 04:08 CET
  • 20 Feb 2016
#12 Posted: 12 Apr 2018 @ 04:41 CET quote
  • 0

Open and read the link 3 posts up.

Old comment
avatar
  • 27 Dec 2018 @ 14:56 CET
  • 13 Aug 2015
#13 Posted: 12 Apr 2018 @ 15:56 CET quote
  • 0

I have clicked on the link given at post #9 the solution fixed my problem.

Thank you Face, Solider and Byfydus

Old comment
Head Admin Assistant
avatar
  • yesterday @ 22:03 CET
  • 05 Sep 2012
#14 Posted: 12 Apr 2018 @ 22:32 CET quote
  • 0

np

solved closed grin.gif

Old comment
  • « назад
  • 1
  • вперед »
Locked Topic